Nu ska det summeras

Då var det alltså till ända, det gamla året. Trevligt år tycker jag, lagom äventyrligt och innehållsrikt.

Det var året då familjen gjorde sin första charterresa. Soligt och blåsigt på Fuerteventura i mars, räckte för att vi skulle vara uppvärmda hela den regniga sommaren. När vi kom till hotellet på natten och sonen fick se poolerna, sa han: "Fan Mamma, det här måste va paradiset!".
I maj 2008 drar vi vidare till Cypern.

14 april fick vi fyra bebisar i huset när Kattamor fick ungar. Vilken suverän tid! (Då har jag redan glömt att de pinkade ner soffan, och att det tog fyra månander innan pinklukten var borta ur badrummet.) Fyra små ljuvligheter och karaktärer:
Sigge Persson, vilken lirare, charmör och snygging!
Helga, den mjuka, ljuvliga gosiga skönheten!
Brunis, vackrast och coolast. En riktig prins.
Och Sotarn, våran kattunge som blev kvar. Kunde inte med att sälja nån som var så liten och sotsvart. Och hon är underbar, tillgiven och vacker.

Vi var på Legoland i juni, nationaldagshelgen när det var så fint väder. Underbart ställe, som vi varmt rekommenderar.

Vi började semestern i Halmstad, med kanonväder tre dagar. (Nu har jag läst att Lundell också varit i Grötvik och badat, det känns bra.)
Den regniga sommaren sabbade alla våra andra semesteridéer. Vi hade tänkt åka till Österlen, norra Öland eller kanske Roslagen. Av detta blev intet, vi ägnade oss åt inomhusaktiviteter och projekt. Gillestugan blev renoverad.
Lagom till makens semester tog slut, kom det fina vädret, ca tio dagar med sol. Då läste jag Steinbeck på stranden och barnen kunde äntligen bada och äta sandiga bullar. Det blev lite solbränna till slut, efter sex veckors semester.

Så började S ettan, han var lite tveksam dagen innan och ville helst lägga ned hela projektet. Han är lite folkskygg, precis som sin mamma. Men allt gick bra när han väl kom dit.
E började på gympa, nåt som hon glatt sej åt hela hösten.
Under hösten gjorde några småresor till brorsan med familj samt Getingborg (eller Göteborg som de flesta andra kallar staden) och Onsala.
På höstlovet var brorsönerna här i tre dagar, och jag fick känna på hur det är att ha fyra barn mellan fem och nio år. Det var jätteroligt och rätt jobbigt. Barnen hade hur kul som helst, vilket ju var det viktigaste.

Nu är också jul och nyår avklarat, dessa också till belåtenhet. I morrn blir det cup med nollnollorna igen, och sen ska maken fläka sej i Nybro Open (tror laget hette Nybro Old Stars, eller var det Old Balls?).
En veckas ledigt till, sen ska vi jobba igen.

Gott nytt år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0